ŞIRNAK / SİLOPİ - GÖRÌMLÌ İMAM HATİP ORTAOKULU

ANAHTAR KELİME İLE HİKAYE YAZMA YARIŞMASI

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anahtar kelimeler ile hikaye yazma yarışması düzenlendi. yoğun katılım ile gerçekleşen yarışmada 1. olan öğrencimize hediyesi takdim edilerek sonlandırıldı.

Bakanlığımız tarafından hazırlanmış dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında haftanın etkinliği anahtar kelimeler ile hikaye yazma yarışması düzenlendi. yarışma şartnamesi hazırlandı ve sınıflarda duyuruları yapıldıktan sonra 1 hafta süre verildi. verilen süre zarfında öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdi. Katılım süresi tamamlandıktan sonra projemizi okulda yürüten komisyon öğretmenlerimizce değerlendirilen hikay04-01-202404-01-202404-01-2024elerden 1.si seçildi. 1. olan öğrencimize okul müdürümüz hediyesini takdim etmiştir.

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 10:54 - Görüntülenme: 9